Kafapet Unsoed Segera Mengadakan Online Workshopwww.kafapet-unsoed.com, Bogor 23 Juni 2020. Kafapet Unsoed berencana mengadakan kegiatan Online Workshop 3 seri bersama Dr. Nurul Hidayat (Dosen Unsoed dan ahli IT). 

"Kegiatan ini akan meningkatkan kemampuan pesertanya dalam bidang e-commerce yang dimana dimasa sekarang menjadi sesuatu yang penting untuk dikuasai,"Ujar Fajar Hidayat selaku panitia. 

Kegiatan akan dilaksanakan sebanyak 3 sesi yang akan dimulai setiap pukul 09.00 WIB dengan jadwal sebagai berikut :

Tgl 4 Juli 2020   : Workshop e-commerce 
Tgl 11 Juli 2020 : Pemasaran Online
Tgl 18 Juli 2020 : Digital Branding

Kafapet unsoed menarik biaya hanya Rp 50.000 untuk 3 seri, yang biasanya untuk pelatihan 3 seri ini umumnya memungut biaya Rp 500.000. Fasilitas yang diterima peserta adalah materi dan e-sertifikat. Pembayaran ke rekening bendahara Kafapet Unsoed Sri Anna Suryaningsih bank BCA : 682 01 99 501. Untuk pembayaran ditransfer dengan kode unik 100 di angka terakhir. 

Peserta terbatas, hanya untuk 100 orang
Ayo segera daftarkan dirimu, Grow Your Business
Link pendaftaran : http://bit.ly/Workshop-3Series


Info lebih lanjut dapat menghubungi kontak panitia :
1. Fajar (0853-5181-4858) 
2. Ajeng (0815-8608-3296)


Penulis dan Foto : Fajar

Posting Komentar

1 Komentar

 1. SAYA MENYAMBUT ANDA SEMUA DI PAGE INI
  INI IALAH CERITA SAYA

  Saya MURNI SANTI, seorang wanita, ibu, kakak dan rakan dari (Bekasi), Indonesia, saya seorang PENGURUS ESTATE SEBENAR dan saya mengalami banyak tekanan kewangan baru-baru ini, tidak ada yang mahu meminjam wang kepada kami untuk menyelesaikan projek komersial kami yang telah dibina dalam beberapa bulan sekarang. Saya telah ditipu oleh beberapa syarikat pinjaman palsu yang menuntut sejumlah besar wang daripada saya tanpa kami menerima pinjaman.

  Saya kecewa, suami saya berusaha sebaik mungkin dan menolong, saya akan membunuh diri kerana kesakitan, terlalu berat untuk ditanggung dan saya kehilangan harapan, sehingga saya diperkenalkan kepada SEMUA PINJAMAN GRANT GLOBAL sebuah syarikat pinjaman yang ditaja oleh bank dunia itu sendiri.

  Saya memutuskan untuk memohon pinjaman dan menghubungi syarikat itu, pegawai pinjaman mereka yang benar-benar memberi saya harapan dan memberitahu saya jangan bimbang syarikat itu akan meminjamkan wang kepada saya, walaupun jumlah yang saya perlukan sangat besar, dan semua yang saya dapat berikan kepada mereka keperluan yang merupakan beberapa maklumat peribadi, yang saya lakukan.

  Saya melalui semua proses, mereka berjanji akan meminjamkan wang yang saya minta setelah mengesahkan saya layak untuk mendapat pinjaman, saya diminta untuk menunggu, yang paling mengejutkan adalah pinjaman yang dimasukkan ke dalam akaun saya dan saya mengesahkannya .. Kami syarikat kembali dari segi kewangan dan keluarga saya berjaya dengan baik ini menjadikan hidup saya lebih baik, saya bersyukur kepada Allah dan semua PINJAMAN PEMBERIAN GLOBAL
  GMAIL ..... allglobalgrantloan@gmail.com

  UNTUK MENGHUBUNGI SAYA
  NAMA Syarikat: SEMUA PINJAMAN GRANT GLOBAL
  EMAIL Syarikat: allglobalgrantloan@gmail.com.
  Whatsapp Syarikat: +1(304)997-4034
  Nama Saya: MURNI SANTI
  E-mel Saya: murnisanti55@gmail.com

  BalasHapus

Jika kesulitan posting komentar via hp harap menggunakan komputer